Samarbejdspartnere

Som sælger er det vigtigt, at din bolig præsentere sig bedst muligt når den skal sælges, ikke blot for at køber viser sig, men bestemt også for at opnå den bedste pris.

Som noget nyt har vi valgt at tage håndværkeren med på sidelinjen for at få afdækket og evt. udbedret de rentable fejl og mangler allerede inden du får lavet tilstandsrapport og el-eftersyn.

Det er som regel småting der gør forskellen og man får aldrig mere end en chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Måske skal haven friskes op, listerne i stuen der aldrig kom på skal sættes op eller de ulovlige spots i alrummet skal skiftes.

Skulle der vise sig større udfordringer, måske hvor det ikke er rentabelt at udbedre før salget så har køberen en præcis ide om hvad forholdet skal koste at udbedre. Det betyder for dig som sælger at køber ikke længere budgettere langt over for at være sikker og i sidste ende et bedre salg til en højere pris.

Jeg vurderer allerede på første besøg om der skulle være behov for en gennemgang og det er kvit og frit for dig som sælger at få håndværkeren på besøg.

Jeg har valgt kun at anbefale håndværkere jeg kender godt og kan stå inde for så du er i trykke hænder og resultatet bliver godt.


Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder så kontakt mig allerede i dag på 8181 5252 eller på mail@vestogco.dk


Med venlig hilsen

Bjørn Vest Hansen

Indehaver

Ejendomsmægler VEST & CO

Link til samarbejdspartner


Snedkermester Lars Højmark

P. Jensen & Sønner ApS

Sandbæk Finans

Malerfirma KJØGX ApS

Hjerting Installationsforretning ApS

Tommy Jørgensen VVS


Boliggruppen Esbjerg