Vestterpvej 12, Vestterp, 7200 Grindsted


Her får du kort og godt det bedste af flere verdener. Et stort gennemrenoveret hus på landet, med integreret stor garage/gildesal og 297m² udhus. (stålbuehal)
Drømmer du om et liv på landet, måske om at blive selvforsynende eller blot plads til at være dig selv? Så har du nok set flere ejendomme med op mod 1.500m² nedslidte udhuse, gylletank og møddingspladser.
Dette får du ikke her, men i stedet får du en gennemgribende moderniseret villa på landet, 15.000m² skøn nem have/grund med udsigt over markerne, velholdte integrerede udhuse og intet af det overflødige.
Boligen er i stueplan indrettet med et nyrenoveret stort bryggers (2020), kæmpe nyt badeværelse (2020), en god bred fordelingsgang med masser af skabsplads, et viktualierum, Stort værelse og endnu et badeværelse.
Fra entre er der adgang til 1. sal og det store rummelige køkken alrum og stue.
Et fantastisk rum (skal opleves)
1. salen består af et fantastisk alrum og 3 store gode værelser.
Garagen er som nævnt integreret med boligen og har 2 gode porte med elhejs, her er opsat troldtekt og spots og gulvet er støbt og malet. Et rigtigt godt rum til både køretøjer og fester mv.
Fra garagen er der adgang til fyrrummet hvor pillefyret står og tikker, her er også port så man kan komme ind med evt. trailer eller træpiller mv.
For enden af garagen der åbent til den store stålbuehal. Her får du 297m² hal, med højt til loftet. Om man indretter værksted, hestebokse, eller opbevarer campingvogne er pladsen helt perfekt.

Her skal du være hurtig, vi har normalt stor efterspørgsel på netop denne type ejendom.
Så ring til Vest&Co på 81 81 52 52

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.