Østerlundvej 6, 6818 Årre
Ualmindelig flot moderne landejendom i skønne omgivelser.
Her får du luksus og høj renoveringsgrad gennem hele huset og med et samlet boligareal på 305m² er der plads til selv den største familie.
Indretningen byder på entre i den store flotte hall i åben forbindelse til et stort og særdeles praktisk bryggers. Her er et fantastisk klinkegulv og en flot blanding af troldtekt og gipslofter ført helt op til kip på 1. salen.
Køkkenet er et charmerende herregårdskøkken med gode hårde hvidevarer og bl.a. Quooker og et praktisk viktualierum. Fra køkkenet er der åbner op i spisestue og opholdsstue.
I stueetagen yderligere et stort kontor og værelse samt et fantastisk badeværelse med dobbelt håndvask, dobbelt bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads. En rigtig flot løsning der skal opleves.
en lille baggang forbinder stuehuset med den store gildesal, her også med troldtekt og gulvvarme som resten af huset.
Fra gildesalen adgang til et pænt tidligere behandlerrum og teknikrummet hvor jordvarmestyrringen og gulvvarmen fordeler sig.
Med trappe fra gildesalen er der adgang til loftet der nemt rummer alverdens julepynt og andet.
Fortsætter man gennem gildesalen kommer man til en rummelig dobbeltgarage med flotte nyere porte med elhejs.
På 1. salen er der indrettet med 3 skønne børneværelser, fantastisk stilfuldt badeværelse med både brus og kar samt forældresoveværelset. Herudover er der et stort fælles opholdsrum på det store repos samt et walkinn closet.
Haven omkredser huset og skaber rammen om en fantastisk landejendom der bare skal opleves. Her er plads til børnenes fodboldbane, legetårn, små terrasser og ikke mindst en fantastisk udsigt over de uforstyrrede marker hvor vildtet trives.

Vi står altid klar til at vise ejendommen frem, så kontakt os nu på 81815252.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.