Tarp Byvej 31, 6715 Esbjerg NFantastisk villa med central beliggenhed i Tarp ved Esbjerg.
Villaen indeholder 141m² bolig fordelt på stue og 1. sal. og i den velholdte Sydvendte have er der yderligere ca 40m² garage og en stort overdækket terrasse.
Murværket er gennemgået i 2019 og står pænt og i orden. Der er i 2005 lagt nyt Decra Elegance tag, bad og bryggers fra 2016 og de fleste vinduer er skiftet over den seneste tid.

Villaen er indrettet med en pæn entre med opgang til 1. salen. Herfra en åben forbindelse til det flotte lyse Tvis-køkken fra 2004. Køkkenet leder videre til en praktisk spisestue og selve stuen.
I den modsatte ende har baggangen udgang til både indkørsel og haven.
Badeværelset er at finde midt i huset og fremstår nyt, pænt og elegant i moderne farvevalg og flotte amaturer. I badeværelset er der også blevet plads til vask og tør.
I stueetagen er der også et dejligt værelse med god skabsplads.
1. salen er indrettet med det store soveværelse, repos med åben forbindelse til endnu et stort værelse og slutteligt et lille kontor der er forberedt til et eventuelt gæstetoilet eller bad.

Haven er et kapitel for sig. En skøn solvendt terrasse foran huset, en skøn overdækket terrasse i forbindelse med garagen og en åben terrasse midt i haven sikre at du altid kan sidde ude.
For enden af haven er der et godt udhus til haveredskaberne eller andet.

En pragtfuld villa der virkelig er kredset for.

Skulle du være på boligjagt i området så lad dig ikke snyde for at opleve denne bolig live.
Kontakt Ejendomsmægler Vest&Co på 8181 5252.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.