Blomstervænget 30, 6893 Hemmet

Med dejlig beliggenhed for enden af lukket vænge har vi nu fornøjelsen af at præsentere dig for denne fantastiske bjælkehytte.
"tømrermesterens eget sommerhus"
Sommerhuset er opført i 2006 og er opført i massive bjælker, trævinduer og et holdbart sort cementtagstenstag.
Langs husets øst og syd side er der en stor træterrasse på ca. 70 m2, med masser af plads, hvor familie, venner mv. kan samles og nyde de skønne omgivelser.

Med den rummelige lyse entre forgrener huset sig mod et skønt soveværelse, det virkelig store, lyse og ikke mindst flotte "wellness badeværelse", samt husets hjerte, stuen.
Badeværelset indeholder både spa og damp/bruseniche og der er yderligere blevet plads til vaskesøjlen. Lyse bjælker og flotte moderne gulvklinker med gulvvarme.

Stuen er et rum der ikke kan vises ret i billeder, her er en fantastisk loftshøjde og en fantastisk stemningsfuld charme, man kun finder i netop denne type huse.
Her er plads til 2 store disponible loftsrum, sofagruppe med brændeovnen som underholdning og yderligere plads til spisebordet.
I åben forbindelse med stuen er der et pænt HTH u-køkken med god bordplads, alt i hårdehvidevarer samt udsigt over terrassen.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Feriepartner Bork Havn. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 46.286,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.