Skorpionens Kvarter 112, 6710 Esbjerg V

Kvalitetsvilla med moderne indretning til en god pris.


Med skøn beliggenhed i det børnevenlige Sønderris, nærmere på Skorpionens Kvarter har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne, yderst velholdte og særdeles moderne villa med god plads til hele familien.
Her får du hele 183 m² bolig og en stor dobbelt carport med redskabsrum på i alt 53m².
Villaen er opført i 2009 i de bedste materialer og her er tænkt over den mindste detalje. Huset er flot vandskuret, træ/alu vinduer og med sort engroberet tegltag.
Huset er opført med Forældreafdeling, fælles rum og børneafdeling og har med indgang både i entré og bryggers en virkelig funktionel indretning.
Med entré midt i huset åbner villaen sig op fra sin flotteste side i det store lyse køkken alrum, her er loft til kip og en stjernehimmel af spots med delt styring så man kan sætte stemningen til de fleste formål.
Det store lyse grebsfri køkken er smykket med granitbordplader og rustfri stål og rummer de flestes behov for både bord – og skabsplads.
Med et par trin ned af det flotte klinkegulv kommer vi til fjernsynsstuen, der med stort vinduesparti suger lyset fra den flotte terrasse og byder velkommen til en hyggelig aften i sofaen.
I forbindelse med stuen er forældreafdelingen som består af et dejligt soveværelse og et endnu mere fantastisk badeværelse med brus, kar og dobbelt håndvask.
I den modsatte ende af huset har vi børneafdelingen. Her er der indrettet med 2 store børneværelser og kontor/børneværelse, skønt rummeligt bryggers og endnu et dejligt badeværelse.
Husets udearealer byder på nemt vedligehold med græs og et par gode sammenhængende terrasser mod syd og sydøst.
Er du på boligjagt i Esbjerg så lad dig ikke snyde for denne skønne villa.
Se den allerede nu i 3D eller bestil en fremvisning på 81815252.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.