Rønnevej 21, 6710 Esbjerg V

Skønt beliggende prisbillig villa i god stand.
Ejendomsmægler Vest&Co har her fornøjelsen af at præsentere dig for denne skønne villa på rolig vej i det populære fovrfeldt, få hundrede meter fra skole og indkøb.
Hyggelig og veludnyttet villa, der på trods af sin størrelse på 124 kvm har rigtig mange muligheder for eventuelt at udvide både køkken og bad eller etablere et ekstra værelse
Villaen er opført i år 1963 i gule mursten og har senere fået pålagt beton tagsten. Løbende renoveret med flere nyere vinduer og døre. Indkørsel med garage og værksted i et og udgang til en dejlig omhyggeligt anlagt have med sydvendt terrasse, buske og bede samt store træer omkranser have og giver ro.
Ad fordøren kommer man ind i en lys entre med skabsplads til opbevaring af overtøj mv. herfra videre adgang til et pænt og lyst HTH køkken hvor der er mulighed for at åbne op både ud mod entre eller ind mod stuen. I tilknytning til køkkenet er der bryggers med udgang til indkørsel og garage.
Huset byder på en stor og lys syd vendt vinkelstue med mulighed for at etablere et ekstra værelse
Endvidere er der to gode værelser, et soveværelse med skabsvæg og et mindre børneværelse, som ligger lige ved siden af husets badeværelse som er opført i gode materialer med lyse klinker og skabsarrangement i træ.

Skal du bo godt og hvor skolen er tæt, så lad dig ikke snyde for denne villa.

Book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at hører fra dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.