Sønderskiftevej 12, 6760 Ribe

Skøn moderniseret ejendom på landet.Med naturskøn beliggenhed et stenkast nord for Ribe ligger denne gennemrenoverede ejendom.
Med sine samlede 233m² fordelt på 153m² bolig og 80m² integreret garage er der plads til familien og den pladskrævende hobby.
Ejendommen er oprindeligt opført i år 1900, men ombygget i 2003 til hvad vi ser i dag.
Med de pudsede murer, og sprossede vinduer har man bevaret det oprindelige udtryk og ejendommen er i dag med bølgeeternittag fra ca. 2008, garagens fra 2015 og i rigtig god stand.

Indenfor har villaen fået den store tur.
Entre med adgang til både bolig og garagen er nyrenoveret, herfra er der yderligere adgang til fyrrummet hvor også pillefyret fra 2015 står.
Fra entre er der et stort bryggers med fordeling til resten af huset.
Foruden det store soveværelse er der 3 store børneværelser. Bryggerset fungerer i dag som fælles aktivitetsrum for husets børn og udmærker sig hertil med sine klinker og gulvvarme.
Inden vi når køkkenet er der et dejligt lyst badeværelse fra 2015 med bruseniche og gulvvarme.

Et nyere køkken fra ca. 2008 holdt i lyse farver åbner sig op til den meget store stue. Her er der også gulvvarme og man har bevaret stemningen med synlige bjælker i loftet.

Ejendommen er beliggende på 3738m² grund og der er deror god plads til aktiviteter.
Foruden hovedbygningen er der et godt udhus på 27m² hvortil der kommer en mindre overdækning.

Huset opvarmes i dag med træpiller, men det gamle oliefyr står endnu. I sommerperioden slukkes fyret og vand opvarmes med solfangere på taget.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.