Varde Landevej 23, 7200 Grindsted


Ualmindelig skarp pris !
Ejendommen er gennemrenoveret i 2010 og står som et nyt hus med den årgang. Yderligere er der tilbygget en flot garage med stort anneks i 2012.
Ejendommen er beliggende på 10,13ha hvor alt er tiltænkt og tilplantet til jagt. Her er sået vildt ager, slået stier og opsat skydestiger gennem hele terrænet. Biotopen veksler fra nyplantning til å bred og op til skov så der er rig mulighed for både råvildt, og strejf af kronvildt samt dåvildt. Herudover de forskellige fuglearter der nu trives i sådan en biotop.
Ejendommen er placeret så naturen kan nydes fra hele huset og på terrasserne.
Huset indeholder stor praktisk entre med bryggers. Et fantastisk badeværelse med god plads og god indretning.
Soveværelse op til badeværelset med udgang til terrassen mod Vest.
Fra entreen kommer man ind i køkkenet der er holdt i landstilen og åbner flot op i alrummet med god plads til både spisebord og sofagruppe, hvorfra udsigten virkelig kan nydes.
På 1. salen er der indrettet med 2 gode værelser samt repos og stort gennemgangsværelse til kontor/walk inn eller lignende.
Til ejendommen hører en stor dobbelt garage med god plads til både bil og værksted, yderligere er her indrettet med et fint anneks.
Udearealerne er anlagt som terrasser, græsplæne og det hele er indrammet af en lav hæk så man fra hele haven også kan nyde den uovertrufne udsigt. Fra haven er der kun natur i sigte og kun på helt klarer dage kan man skimte Esbjergs store skorsten, ellers er der intet menneskabt.

Fantastisk ejendom som vi, hos Vest&Co, er stolte over at kunne tilbyde dig.
For en fremvisning af ejendommen kontakt Bjørn på 81815252.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.