Høgsbrovej 23, 6760 Ribe

Ejendomsmægler Vest&Co har nu fornøjelsen af at sælge denne ualmindeligt flotte ejendom.







Ejendommen er opført i år 1900, men er totalrenoveret i 2006. Hertil er der efterfunderet, lagt gulvvarme og installeret jordvarme. Huset står efter renoveringen stort set som et nyt hus og opnår med sine 256 m² en rigtig flot karakter i energimærket.
Med entre i den store hall, byder ejendommen velkommen med maner. Her eråbnet op til første sal og er tilstødende gang og trappe fordelingen til resten af huset.
I stueetagen er der indrettet med 4 store værelser, 2 fantastiske badeværelser, begge med bruseniche og et forberedt til hjørnekar/spa.
Køkkenet er et flot hvidt Aubo køkken med gode hårdehvidevarer i rustfri stål. Køkkenet åbner sig op i alrummet og er yderligere i åben forbindelse til stuen. Fra køkkenet er der adgang til et stort viktualierum samt udgang til SV vendt terrasse.
I forlængelse af stuen er der tilbygget en dejlig stor "udestue" denne er godkendt til boligt og kan nydes året rundt. Herfra en fantastisk udsigt i alle retninger.

1. salen er indrettet med et stort aktivitetsrum samt 2 store børneværelser, heraf et med walkinn closet.
Det resterende af 1. salen er endnu uudnyttet, men er tidligere godkendt som bolig. Her er forberedt med faldstamme til et badeværelse og evt. et stort forældresoveværelse eller hvad man ønsker.

Foruden boligen er der opført 128m² garage i 2008. Her er højt til loftet, med plads til evt. lift. Garagen udnyttes også som gildesal og der er tilmed indrettet 2 gode disponible rum samt et badeværelse.

Ejendommen indbyder med landlig hygge til alle med drømme om heste, jagt, udeliv og natur. I sandhed en perle.

Skulle du få lyst til at opleve denne skønne ejendom, så kontakt Ejendomsmægler Vest&Co på 8181 5252.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.