Bjerreskovparken 13, 6760 Ribe

Fantastisk velholdt ejendom, med skøn beliggenhed og stor garage og carport.Bygget i 2010 i de bedste materialer, med god plads ude, som inde. Villaen byder på en god entre fra carporten så du altid går tørskoet ind. Herfra adgang til et lyst bryggers og videre adgang til haven.
Fra entreen kommer du ind i det store lyse køkken alrum. Selve køkkenet er Invita´s herregårdskøkken, der giver en ellers så svær charme og hygge i det stort set nye hus.
Den kræsne køber vil straks opdage at al el og TV styres med IHC så der er ikke gået på kompromis med noget her heller.
For enden af alrummet har vi den store stue, der nemt rummer sofagruppe mm. Herfra også adgang til den store overdækkede terrasse.
Med en praktisk fordelingsgang hænger de to store børneværelser sammen med eget badeværelse med god bruseniche. Badeværelset er ligeledes fra Invita og stilen går igen.
Forældreafdelingen byder på et stort lyst soveværelse med udgang mod øst, gennemgangsskab og slutteligt det store badeværelse.
Huset opvarmes med gulvvarme i alle rum med rumfølere i hvert et rum.

Garage og carport på hele 92m² giver god plads til 2 biler og stadig masser af plads til handy manden.
Garagen rummer også teknikrummet hvor al IHC, centralstøvsuger og gulvvarme findes. Her ville samtidig være mulighed for et ekstra rum til kontor eller lign.

Lad dig ikke snyde for en fremvisning af denne fantastisk villa. Ring og bestil en fremvisning på tlf.: 8181 5252

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.