Om Ejendomsmægler Vest&Co

Efter mange år i branchen, ved flere forskellige kæder, har jeg samlet erfaring med alle aspekter af ejendomshandlen.
I juni 2016, valgte jeg efter grundige overvejelser at starte for mig selv.
Jeg har erfaret både positiv og negativ praksis i mine tidligere job og jeg har derfor kun valgt at samle på bedste praksis i min forretning.
Af erfaring har jeg lært at kontakten mellem kunden og jeg er yderst vigtig, du kan som kunde i min butik derfor være sikker på tilbagemelding og opdateringer gennem hele forløbet.
Jeg har erfaret at den traditionelle annoncering er forældet. Der er mange muligheder for at markedsføre en bolig ud over avis og billeder og også her har jeg valgt at gøre op med traditionerne.
Du rammer gennem vores markedsføring alle de traditionelle kunder, men i stor stil også dem der måske ikke helt er modne til selv at opsøge det nye hus.
Jeg har samlet et hold af håndværkere jeg ved at jeg kan stå inde for. Disse håndværkere står parat til at hjælpe, både du som sælger og naturligvis også køber, efter de ønsker du måtte have.
Holdet består af bl.a. tømrer, snedkere, VVS, entreprenører, kloak, elektrikere mm.
Foruden mit virke som ejendomsmægler driver jeg et proffesionelt forretningsnetværk og er medstifter af Boliggruppen Esbjerg.
Herudover bor jeg med min kone Nanna og vores to døtre Bennedichte og Helene på en gammel skole mellem Varde og Bramming.
Bjørn Vest Hansen
Indehaver
Ejendomsmægler Vest&Co.

Medarbejdere

Bjørn Vest Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver, MDE.

Rikke Hviid

Salg & Vurdering